Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karolina
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa, niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: środa
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: średniej klasy
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: Orzechy cukry pomidor
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Zdrowe jedzenie
Rozpoczęliśmy działalność od 2008.
Nasz obszar działania to Warszawa, Mazowsze i okolice.
Wykonamy dla Ciebie prace w zakresie cateringu, obslugi, dekoracji.
Skontaktuj...
|
Everest Hotel & Restauracja
Restauracja Everest od kilku lat świadczy usługi cateringowe. W tej dziedzinie jesteśmy profesjonalistami. Z ochotą podejmujemy każde wyzwanie, a Państwa zamówienia są inspiracją do nieustannego podnoszenia kwalifikacji zawodowych. Z pełnym profesjonalizmem podejmujemy się organizacji bankietów, przyjęć weselnych, komunijnych i innych okolicznościowych imprez...
|
Kawiarnia Parkowa - Restauracja Jasło
Restauracja - Kawiarnia Parkowa serdecznie zaprasza do swojego odnowionego wnętrza. Po gruntownym remoncie jest nie do poznania, jednak w dalszym ciągu nawiązuje fotografiami zawieszonymi na ścianie do czasów swojego początku, które przypadają na rok 1960. Od ponad 60 lat istnieje i tak...
|
Restauracja Dwie Trzecie
Restauracja typu fine dining w Centrum Warszawy. Nowoczesna kuchnia śródziemnomorska. Elegancki, modny design.
Pojemność lokalu:
- ustawienie zasiadane do 140 os.
- ustawienie koktajlowe do 170...
|
Karczma Kuźnia Smaków
Organizujemy niezapomniane imprezy firmowe i nie tylko.
Dla nas liczy się najwyższy poziom zadowolenia wszystkich uczestników.
Dlatego dbamy o każdy szczegół i spełniamy indywidualne oczekiwania naszego Gościa.
Specjalizujemy się w organizacji imprez plenerowych, dużych i małych,...
|
Fabryka Smaków Artur Kaliszewski
Nie boimy się wyzwań, spełniamy najskrytsze pragnienia, kulinarne naszych Klientów.
Nasze motto: Ma być smacznie jak u mamy.
Zależy nam, by Klienci byli zadowoleni...
|
Cydron Catering
Catering zajmuje się dostarczaniem jedzenia do firm jak i do osób indywidualnych.
Są to zlecenia stałe i okazjonalne typu urodziny pracownika w firmie, imprezy okolicznościowe, otwarcie nowych salonów, bierzemy udział w dniach otwartych sklepów, pikniki itp.Cateringiem zajmujemy się od 2011 roku.
Specjalizujemy się...
|
Weindich Sp.J.
Kompleksowe wyposażenie kuchni i zaplecza kuchennego w hotelach, restauracjach, stołówkach państwowych, wszędzie tam gdzie potrzebny jest profesjonalny sprzęt gastronomiczny.
Oprócz tego zajmujemy się:
- Fachowe doradztwo (projektanci ,...
|
4Extreme
4Extreme to jedyne w Polsce Centrum Rozrywek Extremalnych oferujące swoim klientom niezapomniane wrażenia i moc prawdziwych ekstremalnych emocji. Jesteśmy w stanie przygotować i zrealizować imprezy dla firm z całego kraju nawet do 300 osób. Mimo, że istniejemy dopiero od dwóch lat możemy pochwalić się współpracą z takimi firmami jak...
|
Axionea
Świadczymy usługi kreacji, marketingu i PR, wzmacniające wizerunek marki oraz skutecznie promujące produkty i usługi za pomocą tradycyjnych nośników (na które składają się projektowanie materiałów marketingowych, copywriting,...
|
Maciuś s.c. Franczyk Jadwiga, Jarosz Łukasz
Działamy na rynku gastronomicznym od 1998 roku.
Specjalizujemy się w dostarczaniu usług cateringowym do firm prywatnych i instytucji państwowych.
Żywność dostarczamy zarówno w formie pudełkowej, jak i np. bufetu szwedzkiego.
Przy usłudze z opakowaniami jednorazowymi używamy pojemników...
|
Liczba wyświetleń strony: 13 |