Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karol
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: Nie
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezbiałkowa, cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: brak
Dni: wtorek, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: Ryby
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: odchudzająca
Alergia: mleko, marchew, przenice
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 1
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: ...
|
fit food 4U
Czy wiesz, że podjęcie decyzji to połowa sukcesu ?!
Każdy z nas wie, że nie przytyłeś wczoraj i nie schudniesz jutro. Ale dzięki ciężkiej pracy, poświęceniu i determinacji z każdym dniem osiągnięcie celu będzie...
|
Gomar Usługi Gastronomiczne Małgorzata Gromanowska
Działalność skoncentrowana głównie na dostarczaniu posiłków dla szkół i przedszkoli, ale także cateringi okolicznościowe z zakresu kuchni polskiej. Obszar działania firmy obejmuje głównie rynek lokalny. Stawiamy na klienta wymagającego, konesera, pamiętającego smak dzieciństwa, w zamian gwarantujemy jakość popartą kilkunastoletnim...
|
Food of the world
Studiując od paru lat tajniki kuchni japońskiej, w oparciu o swoje długoletnie doświadczenie, postanowiliśmy podzielić się owocem naszej pracy.
Nasza specjalnością jest kuchni japońska. Głównie zestawy sushi oraz sushi handroll.
W ofercie mamy także kanapki...
|
Arena Orient Express
Firma Arena Orient Express zajmuje się zaopatrzeniem zakładów gastronomicznych w orientalne produkty spożywcze oraz urządzenia gastronomiczne potrzebne do stworzenia i prowadzenia lokalu typu kebab.
Nasza firma produkuje i dostarcza szeroki wachlarz mrożonych wyrobów mięsnych typu kebab i gyros, pieczywo do kebaba, pitta, oryginalne egzotyczne...
|
Turlomza.pl Mariusz Staniurski
We desire to acquaint you with offer of interesting trips 3-, 5-,
7-days on Mazurans, Mazovia, Podlasie and Kurpie Region (north-east Poland) enriched about so-called ECO-TOURISM enabling except the contact
with rich history and relics additionally -also the meeting of the wild nature of
Biebrza...
|
"Bistro pod przykrywką" Kubiak Agnieszka
"Bistro pod przykrywką" to lokal gastronomiczny z domowymi obiadami kuchni polskiej, który miesi się przy ul. Jagiellońskiej 14 w Szczecinie.
Oferujemy zupy, II dania obiadowe, napoje...
|
SZTUKA KULINARNA Andrzej Kazimierz Socha
O!pycha Lunchownia-Catering
Miejsce stworzone przez profesjonalnych kucharzy pasjonatów z dużym, wieloletnim doświadczeniem, którzy postanowili stworzyć własną markę by spełniać swoje marzenia jednocześnie zadowolić Państwa gusta. Zajmujemy się kompleksowo organizacją imprez cateringowych oraz wszelkiego typu przyjęć okolicznościowych...
|
Obsługa Kelnerzy Krystyna Sosna
Organizujesz przyjęcie i chcesz zachwycić swoich gości wyjątkową obsługą kelnerska!?
Doświadczenie w obsłudze kelnerskiej bankietów, uroczystości okolicznościowych, wesel oraz eventów firmowych, jakie...
|
Party Service Usługi Gastronomiczne
Moja firma zajmuje się szeroko pojętym serwisem gastronomicznym . Jestem na bieżąco z nowymi trendami i rozwiązaniami w dzisiejszej sztuce kulinarnej .
Świadczę swoje usługi w wielu aspektach gastronomii,...
|
REMGO-TECH
Firma REMGO-TECH kreuje swój wizerunek od ponad 20 lat jako solidna i dobrze prosperująca, która cieszy się rzeszą klientów na terenie całej Polski.
Specjalizujemy się w sprzedaży urządzeń najwyższej jakości do wyposażenia lodziarni i cukierni, firm cenionych na całym świecie. Posiadamy w swojej ofercie duży wybór...
|
Saute Jacek Nawrocki
Przedstawiamy naszą ofertę która obejmuje: wyroby mączne ręcznie wykonywane (pierogi wszelkiego rodzaju, kluski, naleśniki, etc.); wyroby garmażeryjne mięsne, półmięsne, wegetariańskie; kanapki; sałatki konfekcjonowane. Wszystkie produkty są bardzo wysokiej jakości ale jednocześnie konkurencyjne cenowo. Poza tym mamy szeroką ofertę cateringu...
|
SORSIA ZWIĘKSZAMY SPRZEDAŻ
Firm SORSIA świadczy następujące usługi : budowania bazy nowych firm, prezentowania oferty, pozyskiwania nowych klientów, umawiania spotkań handlowych, utrzymywania relacji z klientami, obsługa tel. dotychczasowych klientów, generowanie kontaktów potencjalnie zainteresowanych spotkaniem z...
|
Arbud
Nasza firma zajmuje się kompleksową budową domów jednorodzinnych od fundamentów po roboty wykończeniowe, zarówno na działce klienta jak również na własnych gruntach.
Oferujemy Państwu fachowe doradztwo, rzetelność i terminowe wykonanie z gwarancją najwyższej jakości wykonywanych usług, w oparciu o sprawdzone technologie.
Bierzemy również...
|
Partyfood
Jesteśmy na rynku od 2005 roku.
Nasza specjalność to catering w tym również cateing dietetyczny, catering na uroczystości, spotkania - bez ograniczeń jeśli chodzi o wielkość,
na terenie woj....
|
PPHU Paweł Borowski
Profesjonalna obsługa w zakresie oparwy muzycznej.Dj na wesele, integracja firm oraz wszelkich imprez.Niepowtarzalny głos, wyszukany żart, bogata płytoteka i pomysłowość...
|
Trattoria Stalla/Pub Stajnia
Resto Izaaka to nowa jakość na krakowskim szlaku gastronomicznym. Oferujemy przepyszną polską kuchnię, rodzinną i swobodną atmosferę oraz produkty na najwyższym poziomie.
Działamy na ul. Izaaka 7/1 w Krakowie. Specjalizujemy się w organizacji przyjęć okolicznościowych, spotkań...
|
Centrum Druku Cyfrowego i Kopiowania
Nasza firma jest obecna na warszawskim rynku od ponad 3 lat. Nasz park maszynowy, jakość usług, oraz troska o Klienta, stawia nas w czołówce warszawskich firm z branży druku cyfrowego i poligrafii.
W zależności od rodzaju zlecenia: drukujemy, bindujemy, zszywamy, foliujemy. W zakresie poligrafii drukujemy ulotki, wizytówki, plakaty,...
|
Firma Handlowa"CYTRUS" Jarosław Banasiak
Dostawa świeżych owoców i warzyw jaj kiszonek oraz owoców suszonych itp.Obsługujemy powiat wyszkowski i wołoniński.Zaopatrujemy bary,restauracje,sklepy,domy opieki,zakłady garmażeryjne itp.Firma powstała w 2000 roku...
|
KUŹNIA - HOTEL Klub Restauracja
Kuźnia to klub połączony z restauracją i hotelem. Króluje w nim muzyka lekka i taneczna. Na pewno nie usłyszycie tu techna, ani hip-hopu. Kuźnia powstała w 1995 roku jako klub młodzieżowy. Tyklo przez trzy pierwsze lata działalności na jego scenie wystąpiło ponad 300 wykonawców - i dodajmy - z krajowej i światowej czołówki reprezentującej...
|
Kapitan Brunch
Wykonujemy:
- Catering dla firm,
- Lunch box,
- Catering dla przedszkoli,
- Catering dietetyczny.
Wyróżniamy się wyjątkową ofertą usług.
Codziennie dostarczamy do Państwa starannie przygotowane, smaczne, świeże i zdrowe jedzenie na cały dzi...
|
Liczba wyświetleń strony: 2 |