Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Martyna
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cholesterol
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: średniej klasy
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: 2024-05-16
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezglutenowa
Alergia: laktoza mleko
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej klasy
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: wysokiej...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: nastoletnim
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Usługi Ubezpieczeniowo - Finansowe
Jako mobilny doradca ING pomagam w uzyskaniu kredytu hipotecznego w ING Banku Śląskim, w tym oczywiście zapewniam:
· Obliczenie zdolności kredytowej,
· Doradztwo przy wyborze najkorzystniejszego wariantu kredytu,
· Pomoc w skompletowaniu i wypełnieniu wszystkich wymaganych dokumentów.
Oferta...
|
Ahiro
Nasza firma specjalizuje się kuchnią Dalekiego Wschodu, jednakże doświadczenie praktyczne zdobyte w japońskiej restauracji w Manili, pozwala nam na eksperymentowanie z klasycznymi recepturami,...
|
Lux Bagieta i Kluski
Witam.
"Lux Bagieta i Kluski" Jesteśmy kameralną restauracyjką w centrum Sopotu, dzięki długoletniemu doświadczeniu w gastronomii i pracy w najlepszych Restauracjach i Hotelach. Chcielibyśmy przedstawić...
|
Firma Usług Gastronomicznych i Turystyczno- Wypoczynkowych SKORPION
W ramach działalności wykonujemy dystrybucję, marketing.
Realizujemy prace od 1990. Nasze usługi świadczymy w Gliwicach, Zabrzu.
Jesteśmy przekonani, iż będą Państwo...
|
Carpets
Firma obsługuje Klientów w zakresie takim jak montaż, wykładzin, płytki winylowe i pełna wykończeniowka.
Rozpoczęliśmy działalność od 2016. Nasza firma...
|
Wiktoria Oleksy
Okres naszej działalności rozpoczął się w 2019.
Oferowane przez nas usługi to teksty, opisy. Nasze usługi świadczymy na obszarze takim jak...
|
Dawid Mieszała
Pracuję w gastronomii od 1999. W 2004 uzyskałem w Zgorzelcu tytuł Technika technologii żywienia ze specjalizacją w żywieniu zbiorowym.
Od 2008 roku zdobywałem doświadczenie w najlepszych restauracjach na wrocławskim rynku. Zasad rzemiosła i reguł Sztuki uczył mnie pan Jarosław Bugajski. Jeden z czołowych szefów kuchni Wrocławia, z...
|
Justyna
Realizujemy prace od 2019.
Firma świadczy usługi na obszarze Szczecina. Nasza specjalizacja to wyprowadzanie zwierząt domowych, pomoc domowa, zdrowe odżywianie, usługi...
|
Hotel Margot
Hotel Margot w Gorlicach położony w bezpośrednim sąsiedztwie obiektów sportowych, takich jak: stadion, hala sportowa, basen odkryty i kryta pływalnia, korty tenisowe,...
|
IXO CESJA
Realizowane przez naszą firmę usługi to catering, kuchnia wegańska i wegetarańska, stoły szlacheckie, stoły wiejskie. Oferujemy wędliny i wędzonki staropolskie. Okres naszej działalności rozpoczął się w 1990. Terenem naszej działalności jest woj. mazowieckie, opolskie,...
|
Liczba wyświetleń strony: 10 |