Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Karolina
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: bezglutenowa, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2024-05-20
...
|
Cel cateringu dietetycznego: przybranie na wadze
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bogata w żelazo
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: Lekkostrawna
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wegetariańska/wegańska
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: średniej...
|
Cel cateringu dietetycznego: dieta dostosowana do treningu
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 61 – 70 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wegetariańska/wegańska, niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni:...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
KMI Sp. z o.o.
Firma KMI zajmuje się produkcją , montażem i sprzedażą stolarki aluminiowej. Nasza oferta skierowana jest zarówno do firm z branży budowlanej, dystrybutorów stolarki, ekip montażowych, jak i do indywidualnych...
|
WygodnaDieta.pl
Oferujemy catering dietetyczny z transportem do domu lub biura. Zjawiamy się zawsze o umówionej porze. Nasze menu ustalane jest przez doświadczony i wykwalifikowany zespół dietetyków oraz kucharzy. Nasza oferta zapewnia 5...
|
Restauracja "Stara Piekarnia" P.Gąsior
Restauracja serwuje dania kuchni polskiej podane w ładny nowoczesny sposób. Specjalizuje się w organizowaniu spotkań firmowych i zorganizowanych uroczystości od strony kulinarnej.Zapewniamy profesjonalną obsługę.
Wykonujemy również wszystkie usługi...
|
Malibu
Malibu to firma eventowa, z oferty której korzysta po raz kolejny wiele firm i osób. Organizowane imprezy stają sie wielkim wydarzeniem dla uczestników, pozostawiając w ich pamięci niezapomniane wrażenia i emocje.
Specjalnością firmy są imprezy...
|
Restauracja Zorza Platinum
Restauracja Zorza Platinum pomieści 80 gości jednocześnie ( plus miejsce do tańczenia )
Charakteryzujemy się nowoczesnym wnętrzem jak i pysznym jedzeniem . Organizujemy takie przyjęcia jak...
|
Qchnia Light Catering Daniel Piotr Łukasik, Olga Wojtkielewicz S.C.
Catering dietetyczny Qchnia light dostarcza Państwu całodniowe pakiety posiłków.
Naszym największym atutem jest fakt, iż jesteśmy lokalną firmą zajmującą się cateringiem dietetycznym, a nie ogromną sieciówką, która przygotowuje posiłki dla tysięcy osób.
Naszymi klientami są mieszkańcy Olsztyna i okolic,...
|
Hotel Fortuna BIS
Hotelu Fortuna Bis *** to stylowy obiekt w odrestaurowanej, zabytkowej kamienicy, znajdujący się w samym centrum Krakowa. Tylko 5 min. spacerem dzieli nas od Rynku Głównego. Do Wawelu dotrą Państwo w 10 min....
|
Sam Smak
Oferujemy usługi cateringowe,organizacje imprez okolicznosciowych. Zywienie zbiorowe (szkoły, zakłady pracy). Polecamy nasze usługi gdyż wykonywane są z pełnym zaangażowaniem i poswięceniem, które przekłada sie na...
|
FHU "u Godzica"
Dziedzina, w której się specjalizujemy to wyburzenia, rozbiórki.
Świadczymy usługi na rynku od 2000. Jesteśmy...
|
Restauracja-LIF
LIF to restauracja slow food. Kochamy jedzenie i chcemy się z Wami dzielić tym, co w nim najlepsze i najzdrowsze. Przykładamy olbrzymią wagę do jakości składników i procesu przygotowywania dań, tak aby były one jak najmniej przetworzone i pełne wartości odżywczych.
Nasze menu...
|
Juice event agency
Juice- młoda prężnie rozwijająca się agencja eventowa, która skupia ludzi kreatywnych, odważnych gotowych do działania tak aby Państwa wolny czas został jak najlepiej wykorzystany.
Zajmujemy się...
|
Food Luuz PartyBox & Catering
Zachwycamy smakiem i sposobem podania
Pyszne jedzenie to podstawa naszego cateringu.
Posiadamy nowoczesne centrum cateringowe z kuchniami bankietowymi, kuchnią centralną i chłodniami w których możemy przygotować jedzenie najwyższej jakości.
Proponujemy gotowe, sprawdzone menu, jak również...
|
Carmenn Kamila Chrzan
Jesteśmy prężnie rozwijającą się firmą wielobranżową działającą w kilku segmentach rynkowych.
Prowadzimy sprzedaż detaliczną i hurtową tak artykułów jak:
- znicze i wkłady do zniczy
- makarony
- ciastka, kawy, słodycze
- perfumy wielu w tym avon, kosmetyki polskich i zagranicznych producentów
-...
|
Jadło u chłopka
Oferujemy catering dla mniejszych i większych firm, obiady domowe, posiłki regeneracyjne, obsługę gastronomiczną uroczystości i imprez, produkty garmażeryjne (pierogi, uszka, krokiety, gołąbki itp.) na zamówienie lub w systematycznej dostawie, wypiek...
|
Lekki Styl Catering Dietetyczny
Jesteśmy lokalnym cateringiem dietetycznym , który znalazł się w TOP100 OF POLAND 2022 w kategorii 100 NAJLEPSZYCH CATERINGÓW DIETETYCZNYCH W POLSCE! Obsługujemy wiele miejscowości powiatu piaseczyńskiego ,grójeckiego oraz większe miasta...
|
F.H.U. "DWOREK AMADORES" KRZYSZTOF DUDEK
Gwarantujemy najwyższą jakość świadczonych usług. Zapewniamy wyśmienite menu, wykwalifikowaną i miłą obsługę, która zadba o satysfakcję wszystkich Gości oraz wyjątkowy klimat wnętrza, który sprawi, że cała uroczystość nabierze wyjątkowych barw...
Naszym priorytetem jest...
|
Gastronova
Nasza firma zajmuje się kompleksowym wyposażeniem nowych i modernizowanych obiektów zbiorowego żywienia, kuchni szpitalnych, barów, kawiarń, restauracji, hoteli oraz sklepów w profesjonalny sprzęt kuchenny, chłodniczy, meble ze stali nierdzewnej, ciągi wydawcze, okapy, zmywalnie wraz z chemią oraz galanterię kuchenną. Profesjonalny serwis dojedzie do Państwa w...
|
Dietyzycia.pl
Catering dietetyczny dla każdego.
Dokładamy wszelkich starań, by nasza oferta była możliwie różnorodna, dopasowana do odmiennych potrzeb wielu grup klientów.
W związku z tym przygotowaliśmy diety pudełkowe dedykowane osobom odchudzającym się, sportowcom, miłośnikom kuchni śródziemnomorskiej, wegetarianom i...
|
Dawid Mieszała
Pracuję w gastronomii od 1999. W 2004 uzyskałem w Zgorzelcu tytuł Technika technologii żywienia ze specjalizacją w żywieniu zbiorowym.
Od 2008 roku zdobywałem doświadczenie w najlepszych restauracjach na wrocławskim rynku. Zasad rzemiosła i reguł Sztuki uczył mnie pan Jarosław Bugajski. Jeden z czołowych szefów kuchni Wrocławia, z ponad 40 letnim...
|
Liczba wyświetleń strony: 0 |