Aplikacja Oferteo
Znajdź Wykonawcę!
Maciej
Oferteo.pl
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: najtańsza
Termin realizacji: w ciągu miesiąca
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: cukrzycowa, niskowęglowodanowa, wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 71 i więcej
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: jak najszybciej
...
|
Cel cateringu dietetycznego: jedzenie zdrowo
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 51 – 60 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: bezglutenowa, niskowęglowodanowa, niskotłuszczowa
Alergia: ...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi: średniej klasy
Termin...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrzymanie wagi
Wiek Klienta: 20-30 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety:...
|
Cel cateringu dietetycznego: dostosowanie diety do choroby
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 3
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: dziecięcym
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskowęglowodanowa
Alergia: brak
Dni: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek
Wycena usługi: standardowa
Termin realizacji: 2023-03-13
Dodatkowe...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: cukrzycowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 2
Typ diety: bezbiałkowa, bezglutenowa, wegetariańska/wegańska, cukrzycowa, niskowęglowodanowa,...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 31 – 40 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 5
Typ diety: niskotłuszczowa
Alergia: brak
Dni: niedziela, poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota
Wycena usługi:...
|
Cel cateringu dietetycznego: utrata wagi
Wiek Klienta: 41 – 50 lat
Dzienna liczba spożywanych posiłków: 4
Typ diety: wysokoproteinowa
Alergia: ...
|
Bogust
Zakład krawiecki przyjmie przeszycia działamy na rynku od 12 lat nasza firma bazujena na przeszyciach wykonywalismy kontrakty dla firm torela,gracja,lima,bonetta,krawpol,desperado,orsej naszym atutem jest profesionalizm...
|
Mazowszak Catering
Firma cateringowa Mazowszak działa w Warszawie i większych miastach województwa mazowieckiego. Swoim klientom oferuje kompleksowe usługi w tym obsługę gastronomiczną uroczystości rodzinnych, imprez firmowych, a także wszelkich imprez plenerowych, a ponadto zapewnia dowóz zamówienia we wskazane miejsce oraz menu dopasowane do potrzeb i...
|
Restauracja Karpielówka
Nasza działalność rozpoczęła się w 2003 roku. Nasza specjalność to restauracja, na terenie w lokalu. Restauracja Karpielówka działa już od 16 lat. Powstała w 2003 r. na warszawskim Ursynowie, u zbiegu ulic Indiry Gandhi i Dereniowej.
Nazwa wywodzi się od Kościeliska Karpielówki – jednego z przysiółków pod Zakopanem. Przysiółki były...
|
Tomaszkowy Zakątek
Tomaszkowy Zakątek ma przyjemność oddać do Państwa dyspozycji salę mogącą pomieścić 180 osób i profesjonalne zaplecze gastronomiczne.
Na sali znajdują się trzy pokoje, które są wliczone w cenę.
Istnieje możliwość wynajęcia samej sali bez naszego cateringu
Będzie...
|
Lanczownia
Nasza działalność rozpoczęła się w 2005 roku. Specjalizujemy się w szeroko pojętej gastronomi. Świadczymy kompleksowe usługi cateringowe także w plenerze. Główna specjalnością jest kuchnia Polska oraz Staropolska wzbogacona własna recepturą oraz stylem. W oferowanym menu wyróżnia nas bardzo dobre poczucie...
|
MK'smile Magdalena Sobik
ZAJMUJĘ SIĘ KOMPLEKSOWYM ORGANIZOWANIEM EVENTÓW :)
Mając na uwadze oczekiwania klienta oraz budżet, stworzę szytą na miarę ofertę zawierającą m.in. listę proponowanych rozwiązań, harmonogram...
|
Restauracja PASJA
Na wstępie dziękuję za okazanie zainteresowania naszą firmą mam nadzieję , że oferta jaką przygotowaliśmy w pełni Państwa usatysfakcjonuje. Restauracja Pasja jest innowacyjną firmą od 3 lat na rynku, dzięki naszemu zaangażowaniu i kreatywności mamy stałych gości , którzy chętnie do nas wracają . Nam nie są potrzebne...
|
Bohema
Jesteśmy na rynku od 2017 roku. Nasza specjalność to kuchnia polska.
Dla naszych Klientów zapewniamy cateringi. Obsługujemy zlecenia z Płocka i okolic.
Dbamy o to, by przygotowywane przez nas posiłki spełniały Państwa oczekiwania. Działamy z zachowaniem najwyższych standardów obsługi.
Pozostajemy na...
|
Mania Smaku
MANIA SMAKU " zapewni profesjonalny catering .
Oferujemy najsmaczniejsze dania kuchni polskiej przygotowane przez najbardziej wykwalifikowanych kucharzy.
Firma "MANIA SMAKU" to nowe cateringowe miejsce na kulinarnej mapie...
|
Catering Blue
Blue catering zajmuje się kompleksową organizacją imprez.
Wykonujemy usługi cateringowe zarówno małe prywatne, jak i duże imprezy firmowe.
Z nami każdy może być pewny doskonałej jakości i pierwszej klasy obsługi każdego wydarzenia.
Nasze doświadczenie, własny sprzęt produkcyjny oraz doświadczony zespół specjalistów pomoże...
|
Catering i Consulting Adam Włodarczyk
Witaj,
Od ponad czternastu lat zdobywam doświadczenia i realizuję różne projekty w obszarze rynku HoReCa.
Niewątpliwie występ w IV polskiej edycji programu Piekielna Kuchnia dał mi możliwości rozwoju i przyniósł wyzwania, o które trudno podążając tradycyjną ścieżką kariery dlatego prezentuję często wyjątkowe i...
|
Liczba wyświetleń strony: 6 |